Zo’n 100 woordvoerders op de eerste afterwork van Belga Club (video)

Vincent Joye, Chloé Tillieux en Gianni De Muynck maakten de aanwezigen wegwijs in de aanpak van de newsroom bij AXA. Zo is er bijvoorbeeld 4 keer per week om 11u een ‘redactievergadering’. De nadruk ligt op het werken als een team. “Na 3 jaar werken volgens het newsroomprincipe zijn de voordelen onder meer de tijdswinst en efficiëntie, ook in crisissituaties”, verduidelijkt Chloé Tillieux van AXA. Ook het beslissingsmandaat van het team viel op bij de collega’s. “Ik vind het sterk dat de newsroom als platform een mandaat heeft, dus het draait niet om de hiërarchie, maar om de expertise”, zegt Korneel Warlop van Barry Callebaut Group.

Vincent, Chloé en Gianni namen ook ruim de tijd om alle vragen van collega-woordvoerders te beantwoorden.

De eerste afterwork werd afgesloten met een hapje en een drankje tijdens de netwerkreceptie. Voor veel woordvoerders de uitgelezen kans om bij te praten met hun collega’s.

“Langs deze weg willen we de mensen van AXA nogmaals bedanken voor de schitterende ontvangst”, zegt Olivier Delbrouck van Belga Club. “En we kijken al uit naar onze tweede afterwork op donderdag 13 juni in hartje Brussel met als thema de passies van de woordvoerders.”

Ontdek de video hier.

Bezoek onze website www.belgaclub.be voor meer informatie.

You might also like