De missie van de BelgaClub is om de 2.500 mensen die in contact staan met de pers samen te brengen in een netwerk “Next generation”. Zij zijn voor hun werk ook geregeld in contact met Belga-Belga.press.
Neem deel aan exclusieve evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Woordvoerdersavond bij Belga, driemaandelijkse netwerkavonden voor woordvoerders of netwerkmomenten met hoofdredacteurs en/of journalisten van Belgische media of mediaspecialisten.
Geniet van kortingen op een hele resem opleidingen, inclusief opleidingen bij onze mediapartners. Zo ben je helemaal mee met de tools en technieken die de “next generation” gebruikt
Communiceer de opportuniteiten en kansen die de BelgaClub en haar partners aanbieden aan uw medewerkers. Een verbonden medewerker -die het bedrijf op een neterkevenement vertegenwoordigt- is logischerwijze meer toegewijd.
U heeft de mogelijkheid om mensen uit te nodigen op de evenementen van de BelgaClub. Profiteer ervan om bijvoorbeeld een partner uit te nodigen en om samen inspiratie op te doen.
Geniet van een hele reeks voordelen speciaal genegioceerd voor leden van de BelgaClub.
BelgaClub

Het Belgische netwerk
van woordvoerders

ik schrijf in!