Neem deel aan de Run to Tokyo met de Belga Club!

Na de verdiende luilekkervakanties is het tijd om weer wat beweging te hebben… met de Belga Club!

Op zondag 15 september 2019 organiseert Team Belgium in het prachtige kader van het Zoniënwoud en de Hippodroom van Bosvoorde opnieuw een Run to Tokyo, na het enorme succes van de edities in 2015 (Run to Rio) en in 2018. Deze brachten meer dan 500 ondersteunende teams bij elkaar (https://teambelgiumrun.be/nl).

Vorm met andere leden van onze Belga Club een team van 5 personen: leg samen een marathon af in estafettevorm (afstanden: 2 km, 5 km, 2x 10 km en 15 km) en neem deel aan challenges met de atleten in verschillende olympische disciplines. Sarah Saucin (TUI Belgium) en Emmanuel Foulon (Europees Parlement) hebben ons hun deelname al bevestigd tijdens de laatste Afterwork, vorige maand. Respect!

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen als lid van één van onze Belga Club-teams voor een gezellig, sportief moment!

Deelname aan de Run to Tokyo via de Belga Club is gratis en het is een nieuwe gelegenheid om met collega-woordvoerders bij te praten na de vakantieperiode.

Het evenement is open en toegankelijk voor iedereen, families en supporters zijn dus meer dan welkom. Kinderen kunnen zelf deelnemen aan de Kids Run.

Schrijf hier in.

Waarom deelnemen? https://teambelgiumrun.be/nl/5-redenen

Herbeleef Run To Rio 2015: https://youtu.be/9GqmDI53-3o

You might also like