Belga Club-woordvoerdersavond beleeft opnieuw een succesvolle editie

Een 380-tal mensen uit de communicatiewereld zijn op donderdag 6 februari bijeengekomen voor een nieuwe editie van de woordvoerdersavond op de redactie van Belga.

Onder de gasten was ook Laurence Comminette, woordvoerder van de stad Luik en haar burgemeester Willy Demeyer. “Het is de eerste keer dat ik naar een evenement van Belga Club kom. Het interessante aan dit evenement is bijeenkomen met mensen waarmee we regelmatig contact hebben, of het nu gaat om journalisten van Belga of andere woordvoerders die we kennen – leuk netwerken!”

Erik Van Duyse, woordvoerder bij het federaal parket, keerde voor een tweede keer terug naar het evenement: “De vorige editie was al een groot succes, maar dit jaar is des te interessanter omdat we het ondertussen gewoon zijn om elkaar te ontmoeten en weten wat we mogen verwachten. Het is een goede plek om te netwerken: we worden er zeer goed verwelkomd en dat stelt ons in staat om interessante discussies te voeren en iets op te bouwen.”

Laura Salamon, correspondente voor Belga, ontdekt de wereld van de communicatie en de journalistiek bij een persagentschap: “Ik werk sinds kort voor het persagentschap Belga, en dit is dé gelegenheid om de mensen te ontmoeten met wie ik anders alleen maar telefoneer of mail. Het is ook een gelegenheid om banden te smeden met het team en contacten op te bouwen met mijn collega’s, of om eens met de nieuwsmanagers te praten. Het is een feestelijke en aangename gelegenheid, iedereen lijkt blij om erbij te zijn en ik beleef er veel plezier aan”, legt ze uit.

You might also like